Avondje Uit

Elke 2e vrijdag van de maand om 18.00 uur is in ons gebouw 'De Venne 132' een eetcafé, genoemd -Avondje Uit-. Een avond gebaseerd op geven, aandacht en liefde. Want, zo staat het ook op de poster, het gaat allemaal niet vanzelf in het leven. En wat zou het heerlijk zijn om af en toe eens een avondje uit te kunnen. Even op adem komen, waar je met een glimlach aan terug zult denken.

Het is vooral die glimlach, een praatje, een schouderklopje, een luisterend oor, gezien worden, een fijne sfeer en natuurlijk een maaltijd om van te genieten. Een glimp van de liefde van Jezus (laten) zien in deze soms donkere maatschappij. Niet nemen (want ja natuurlijk het is gratis), maar geven! Want wat hebben wij, als discipelen van God, veel te geven. Elke keer geven mensen hun kooktalent, muziektalent, gastvrijheid, dienend talent, knutsel- en verhaaltalent, maar vooral hun liefdevolle hart, vervuld door God, aan de mensen die komen.

Mocht u mee willen helpen of een keer willen kijken bij het Avondje Uit neem dan gerust eens contact op met: André Sluik.