Gemeente agenda

Klik op deze link voor een compleet overzicht van onze gemeente agenda.

Samenkomst met Henk Stoorvogel

21jan

Jezus Leven - deel 3
21-01-2018 19:30 tot 21:00

ZONDAG 1 NOVEMBER

14:30 uur fotografie cursus in de praktijk olv Bas Wind
verzamelen bij AQUILO stadspark Winschoten

Voor iedereen die meedoet aan de workshop fotografie. Of dat nu maandagavond was of dat je alleen de zondagmiddag meekomt, je kunt meedoen met de fotowedstrijd! De foto's die je instuurt, moeten voldoen aan 2 voorwaarden... Er moeten herfstkleuren in worden gebruikt en je moet gebruik maken van 'bokeh' (scherptediepte). Mocht je niet weten wat dit is omdat je er maandagavond niet bij was, dan leg ik dat zondagmiddag aan je uit!

 
Je mag foto's opsturen tot en met zaterdagavond 24 oktober (de foto's moeten gemaakt zijn ná 12 oktober). Je mag 5 foto's opsturen per persoon naar het mailadres op de flyer. Mocht je die niet hebben, vraag hem mij even persoonlijk of stuur een berichtje via de messenger. Ik beoordeel dan de foto's en de mooiste 5 zet ik op Facebook. De foto die na 3 dagen de meeste stemmen (likes) heeft, die wint een leuke prijs. 

Het praktijkdeel van de workshop fotografie is op zondagmiddag 18 oktober tussen 14:30u en 16:30u in het stadspark van Winschoten. We spreken af op de parkeerplaats waar de Akilo ook zit (tegenover de ijsbaan). 
 
Groetjes,
Bas

 

Terug naar overzicht